torsdag den 27. december 2012

Det første skridt 5


Harness-Gag.

Efter et stykke tid med denne leg er han blevet stiv og kold og med besvær kommer han på hendes kommando på benene og får besked på at drikke rigeligt med vand, inden han for lov til at gå på toilettet.
Ude i det store rum er der aktivitet, nogle af de andre medlemmer er optaget af en fotosession, der involvere adskillige unge kvinder bundet i forskellige stillinger og han går forbi, mens han ser nysgerrigt på dem. Glæden ved det sensuelle og erotiske stråler fra dem og de skænker ham kun et kort blik, inden legen fortsætter.
Ikke overraskende er det ikke så nemt at lade vandet for pik og nosser er stadig bundet op og bondagen har delvis blokeret urinrøret, så der går et stykke tid, inden han igen kan vende tilbage til deres rum. Hendes kontrol over hans krop er med ham også her og det føles både trygt og pirrende. Dejligt at være ejet.   
  Da han træder over dørtærsklen, møder hun ham med det der særlige glimt i øjet og viser ham en såkaldt ”harness-gag”, som han åbenbart skal have på. Uden yderligere forklaringer åbner han munden og hun placer den røde, hårde gummibold i hans mund og lægger grimens sejetøj over hans hoved. Gummibolden er monteret på et rektangulært stykke tykt, sort læder, som dækker over hans mund og underansigt. Læderremme herfra breder sig hen over hans kranium og hun strammer og regerer med spænderne, så gaggen strammes effektivt og lukker af for hans ord. De to sidste remme strækker sig fra læderpladen og ned under hans hage og videre om til nakken, hvor også de møder et spænde.
Harness-gagens remme omslutter hans hoved og gummibolden sidder dybt ind munden; fornemmelsen af fastholdelse og kontrol er meget nærværende og han føler sig som et umælende arbejdsdyr. Samtidig ved han, at det han må så grotesk og latterlig ud og det tænder.
”Læg dig op på briksen på ryggen.” Herskerinden smiler varmt til ham og hjælper til, så han til sidst ligger behageligt afslappet på underlaget. Hun finder et blødt, hvidt stykke reb frem og binder den ene ende hurtigt og sikkert omkring hans højre håndled. Det gentager sig om venstrehåndled, hvorefter hun lader rebet snøre sig et par gange rundt om briksen og hen over ham, så hans arme nu er fikseret til briksen.
Så fremdrager hun et blindfold, kigger ham dybt ned i øjnene og dækker så hans øjne til.
Mørket opslutter ham og andre sanser overtager øjnenes førerstilling. Pludselig mærkes gagen mere nærværende og meget større end i lige før og da han nu ligger ned, skal han også til at forholde sig til den strøm af spyt, som hele tiden løber ned i hans svælg.
Han mærker en hånd, der kærtegner hans brystvorter en efter en og så legene søger ned over hans krop, for til sidst at ende på hans pik. Hun nuldrer og stryger fingrene hen over pik og nosser, så den ventede erektion indtræffer og han stønner lidt af liderlighed.
Så vendes de søde fornemmelser pludselig til smerte, da det rullende torturinstrument fra før gør sin entre`på den ene side af hans pik, som hun trækker ud med et fast greb i forhuden. Det føles, som om hans pik var et stykke medisterpølse, som slagteren lige skulle prikke og hun lader ubarmhjertigt nålestikkene brede sig ud over alle sider af penis, ned over pungen og hen over den fine hud på begge sider af hans kønsdele. Han spjætter og kommer med halvkvalte klagelyde fra den forseglede mund, men hun nynner en lille melodi og fortsætter metodisk op over maven til brystregionen, som nu også for tur. Og selvfølgelig skal vi da lige hen over hver brystvorte et par gange, inden hun åbenbart er tilfreds.
Han lades i fred et øjeblik og sanserne strækker sig ud i rummet for at fornemme, hvad der nu skal ske. Der høres metalklirren og umiddelbart herefter griber hun fat med tommel og pegefinger om hans venstre brystvorte og kort efter sider der en stram metalklemme. Det samme gentager sig på hans højre brystvorte og kombinationen af erotisk stimulans og smerte stråler nu ud fra de to glædessole på hans brystkasse. Han flytter lidt på sig, mærker rebenes fastholdelse, gagens tilstedeværelse i munden, mørket i hans øjne og klemmernes vippen på brystet og det samlede sanseindtryk omslutter ham og giver ham en intens følelse af at være underkastet og objektificeret.
Så rammer ridepisken uden varsel brystkassen i venstre side og river ham ud af den stilfærdige meditative pause på briksen og ind i en meget konkret virkelighed. Det næste slag falder et andet sted og sådan forlænges nuet i de følgende minutter for til sidst at blive til en bevidsthedstilstand af slag, kort lokal smerte, støn, slag, smerte, spjæt, slag, smerte, slag, smerte. Hun lader pisken vandre han over hans krop, som er begyndt at gløde og bearbejder på dens vej, bryst, mave, lår og indersiden af disse. Så standser hun midlertidigt og binder utålmodigt kønsdelenes bondage op, hvorefter de også bliver trakteret med ridepisken. Han er ikke vant til slag på pik og nosser og vrider sig og hiver i rebene, mens han piver og jamre i gagen. Så stopper hun heldigvis og han kan høre, at hun lægger pisken fra sig.
Efter et kort stykke tid mærker han hendes hænder på sine kønsdele og forbereder sig på endnu et møde med det smertefulde torturhjul, men til hans overraskelse er Herskerindens bevægelser kælne og bløde, mens hun knubber hans lem. Så mærker han, at hun har fundet flasken med glidecreme frem, for hun smører nu den kølige olie ud over pik og nosser og fortsætter ned i og omkring anus. Han begynder at slappe af og mærker de sensuelle bevægelser omkring kønsdelene og effekten udebliver heller ikke.
Det er dejligt og ophidsende at være så meget i hendes magt, at selv ikke hans lyst er forbeholdt ham selv, men er overtaget og kontrolleret af hende. Hun kildrer og pirrer hans anus og instinktivt slapper han af og skyder underlivet modtagende frem. Så mærker han et fremmedlegeme blive presset mod ringmusklen og han slapper yderligere af for at modtage den buttplug, hun utvivlsomt er ved at sætte op i ham. Den trænger ind, men overraskende nok viser det sig, at det ikke en konventionel buttplug, men en blød stang besat med kugler, som gradvis bliver større. Det giver derfor en særlig effekt, hver gang en kugle presses mod ringmusklen og efterfølgende smutter ind og inden længe er kuglestangen langt oppe i hans endetarm. Hun leger med den og med ham ved at trække lidt i den, så et par kugler smutter ud og så derefter langsomt føre den ind igen. Eller køre den i cirkler rundt i han anus, så det strækkes og han mærker alle de tusinder og atter tusinder af nerve-ender, som findes her. Han ligger helt afslappet i sin bondage og nyder behandlingen, men det er en fejl at slappe af, for pludselig knalder ridepisken mod hans ene lår og markerer hermed at pausen er slut og arbejdet skal genoptages.
Herskerinden nyder at piske ham, som han ligger der, bundet med gag og blindfold og kuglestangen langt oppe i endetarmen og hun skaber et kunstværk af rødmende hud på hans krop med piskens dans over ham. Hans oplevelse er ny for kuglestangen tilstedeværelse giver en pervers nydelse, som forstærkes af hver eneste bevægelse, han gør med underkroppen. Når et ekstra smertefuldt slag instinktivt for ham til at spjætte, kan han mærke stangen oppe i sig og han føler sig som spiddet på en pæl.
Det positive er imidlertid, at slagene skaber en rus i blodet og at han føler sig let og drømmende.
Han er som et slagtedyr på altret og hans præstinde har i sinde at føre ritualet til sin nødvendige og uundgåelige slutning. Derfor forbavser det ham heller ikke, da et hårdere redskaber melder sin tilstedeværelse på hans brystkasse. Slagene er sender jag af stikkende smerte ind i ham og han må igen til at koncentrere sig om at fokusere og holde balance i sindet. Det er en slags flogger, men denne her har hårde og kolde ender, som svir og brænder i huden, når den lander. Hun bliver ved og ved med at slå, men lader dog en gang imellem nåden overmande sig og lægger pisken for at lade ham vide, at der også findes sødme og lindring i deres verden. Hendes hænder stryger nu og da ned over hans brystkasse og i de øjeblikke er han som en lille blind hundehvalp, der ivrigt søger sin mors slikkende og trøstende tunge.
Så genoptages slagene og efterhånden som minutterne går, for han sværere ved at være i det og begynder at kaste hovedet fra side til side i en forgæves kamp for at komme væk fra pisken og smerten, der fylder mere og mere i hans indre. Han kan mærke, hvordan tårerne begynder at løbe bag blindfoldet og igen er panikken truende nær ved at oversvømme hans sind. Så stopper hun pludselig.
Stilhed og hans hivende åndedræt. Så skridt og raslen ved hans hoved og lyset vælter ind og han ser hende bøjet over ham med rolige øjne. Hun stryger ham over håret og vender sig så rundt og løsner hans reb, hvorefter han møjsommeligt kommer op og endelig kan stå på sine ben igen. Hun løsner seletøjet der omslutter hans hoved og med besvær får hun vrisset gagen ud af munden. Kæberne er stive efter at have været spændte i lang tid og det værker i muskulaturen på begge sider af hovedet. Så fører hun ham hen i hjørnet til den lave briks og sammen lægger de sig tæt, han på ryggen og hun på siden.
Han tørrer øjnene og de udveksler små ord om legen og hvad hver især har følt og tænkt. En gang imellem griber hun ham i nakken og tvinger hans hoved nedad og han bliver stille og indadvendt. Så snakker de videre indtil det måske så er den ene brystvorte, der fanger hendes opmærksomhed.
Sulten melder sig pludselig og de opdager, at de har været inde i deres helt egen boble i mere end fem timer. Det føles som meget kortere tid for i dette intense samværd strækkes øjeblikkene ud og nuet fylder alt
Han bliver sendt i byen efter pizza, efter han har afført sig latexstrømper og hofteholder og taget sit almindelige tøj på. Det har sin helt egen spænding at lade kortet summe i pizzabagerens dankortautomat, mens han smalltalker og samtidig kan mærke sin ømme og forslåede bagdel varme og værke. De skulle bare vide….

Herskerindens tanker:

Jeg har nydt ham, og han har haft nogenlunde bevægelsesfrihed, han har kunnet gøre sig fri, hvis han ville, og jeg er stolt over at han har ladet mig gøre hvad jeg vil – jeg smiler tilfreds, mens jeg gør ham klar med en gag, der dækker hele munden også og spændes om hans kranium, det gør ham til en brugsgenstand.
Blindet og bundet ligger han foran mig. Jeg bruger hans krop som jeg har lyst og jeg har lyst !
Klemmer, pighjul, pisk og blide fingre overalt, jeg nyder at mærke hans nydelse når jeg er blid, og ser at hans piks begejstring ikke aftager, selvom jeg pisker på skaftet – silkesnoren har jeg taget af igen, den var i vejen.
Han vrider sig i liderlighed over mine hænders vandring på pik nosser og hans villige røv, glidecreme er en skøn ting, og jeg lader analkuglestangen glide ind og  ud af ham, han må gerne nyde det og det gør han. Næste gang skal hans villige røv bruges endnu mere, jeg glæder mig ved tanken.
Nu er jeg ved at være sulten, det er aften, jeg befrier ham for udstyret der har holdt ham tavs og blind, vi nusser og han kører efter pizza.
Ud i vanillie-verdenen med korsettet på under blusen, han skal mærke mig, selvom han er udenfor min rækkevidde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar